Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Tak trochu jsem nepochopil, z čeho redakce usoudila, že jde o duel. Pan Matějka se vyjádřil kriticky k panu Babišovi a zmínil i pana Komárka. Ten se kdysi chlubil v TV, že mu Babiš dal plat jaký bral v redakci + peníze, které měl za kšefty bokem. Pan Matějka to jen připomenul. Na druhou stranu pan Komárek věnoval panu Matějkovi celý blog a obvinil jej ze lži, což je mimo jiné v rozporu s kodexem blogera. No a přesto z toho redakce udělala duel. Tak nevím, máte stejný pocit jako já, že tu začíná být něco špatně. Psal jsem tu rád a občas snášel i osobní invektivy. Ale ta chuť do psaní mne pomalu ale jistě přechází.

Normální je blogerovi oponovat v diskusi pod jeho blogem. Pan Komárek diskuse ignoruje a rovnou útočí blogem. A tak se ptám, milá redakce, je to v pořádku? Nebo jde o "nová pravidla"?

Podívejte se jen pod blogy Františka Matějky, kolik je tam osobních útoků a urážek autora a téměř žádná diskuse k věci, podložená argumenty. Je to v rozporu s kodexem, ale administrátory to zanechává chladné. Tedy, jak u koho. A tak se ptám, kam kráčíš blogu idnes? Psával a diskutoval jsem tu rád, ale už mne z toho balastu tady pomalu přechází chuť.

P.S.: Jestliže je pan Komárek odpovědný (a placen) za program a kampaň hnutí ANO a koná jak koná, tak mám z jeho konání pocit, jakoby byl do ANO dosazen nepřítelem. Mám dokonce pocit, jako by jej platil Kalousek.

2 0
možnosti
Foto

"...uvítací obraz mladé ženy v recepci s českou vlajkou namalovanou na obličeji a rukou nataženou k vám (něco ve smyslu „pojď taky“), a za ní dominantní žluté hvězdy kolem hlavy na modrém hadru." ;-D

Tohle mi uniklo. Miluju Františka v jeho občasných záchvatech literárního třeštění, když začne vykreslovat atmosféru a tak. Komárek je v jádru dost podobnej typ, taky tam bývá ta afektovaná naléhavost, dojmologie míjící se s realitou, demagogičnost... Přece jen je ale vzdělanější, mediálně zkušenější, takže v tomhle střetu vyznívá věrohodněji a vyhrává. Aby to byl ale duel, měl by teď zase nějakou reakci sepsat František.

4 0
možnosti
MM

Žertujete? I s handicapam vzdělání by Matějka Komárka argumentačně umlátil. A jinak, proč by měl reagovat? Orel much nelapá.

3 2
možnosti
SV

Když je to duel, tak by to nemělo být tak, že jeden reaguje na článek toho druhého a má tak výhodu posledního slova. To není fair.

0 0
možnosti
MS

Když se snažím vybavit si jméno nějakého novináře z iDnes, napadá mne pouze Palata. Pamatuji si ho pouze proto, že jeho práce má z mého pohledu k profesionalitě hodně daleko. A to ostatní je bezejmenná šeď. Skuteční novináři - komentátoři - iDnesu jsou ti, kteří jsou pravidelně nejvýše čteni v části Blog iDnes. Vzhledem k tomu, jakou mají čtenost a jak tyto cifry o čtenosti iDnes předkládá inzerentům, očekával bych více tolerance a vděku. iDnes poskytla prostor blogerům, kteří fakticky zadarmo přispívají k výdělku (podle Babiše, jak jsem slyšel jeho vyjádření, moc profitu z toho není), což byl dobrý komerční tah. Jestli pan Komárek doporučuje stěhování se panu Matějkovi, možná ho pan Matějka poslechne a možná nebude sám. Ale to asi Mafru bolet nebude, jak píše pan Komárek.

0 0
možnosti
JF

J88a94n 74F72r63o88l69í68k

1. 4. 2014 15:37

Největším novinářem všech serverů je ČTK;-D

0 0
možnosti

To už je to tady s tou cenzurou tak vážné, že musí pan Komárek nazývat tlučhubu Matějku "tlučústníkem"? 8-o

4 0
možnosti
MD

Pan F. Matejka, ac ne vzdy 'uplne presny' a casto zamerne provokativni, je porad zdrojem zamysleni a vnitrni konfrontace, zdrojem diskuse o vecech nas obklopujicich, spornych a ne zcela jasnych. Jeho clanky maji sve misto.

5 4
možnosti
OU
Foto

Máte pravdu, pane Palečku, díky za tip. Jestli se nám podaří dostat dva kohouty k jednomu stolu, uděláme to. Kdo má zájem, může už teď psát na admin.blog@idnes.cz. Napište téma, o kterém chcete debatovat a navrhněte svého oponenta, my ho oslovíme, pokud ho už rovnou virtuálně nepřivedete s sebou.

2 0
možnosti
Foto

Znám oba pány jen skrze jejich články, ale myšlenky pana Matějky se mi zdají být daleko konzistentnější, než myšlenky pana Komárka.

4 3
možnosti
MK

Franta má myšlenky pořád stejné. Jen mění obsah, děj, osoby a děj. A to asi tak čtyři roky co znám jeho články.

4 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7140x
Speciál blog, ring volný pro názorové duely blogerů iDNES.cz. Není klasickým duelem tváří v tvář, spíše na jednom místě prezentuje dva odlišné názory na stejné téma.

Seznam rubrik