Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EC

Pan Cemper neříká pravdu už v prvních větách, kdy se ptá na evropské zvyky a tvrdí, že Evropa je vlastně ani nemá. No jistě, možná bude uvažovat jinak Ital a jinak třeba Fin, ale dohodnou se ve většině. S ideologií, kde se např. nesmí žena ani otočit bez povolení manžela, otce, či bratra si myslím Evropa nemá nic společného. pan Cemper se hluboce mýlí a nebo lže.

6 0
možnosti
Foto

pak je ještě možný, že hluboce lže.:-)Samozřejmě máte pravdu, to neni naše kultura, stejně tak jako naše neni jejich. Na to bude mít patrně stejný názor Ital i Fin:-)

4 0
možnosti
JR

J31a26n 96R43á61ž

2. 7. 2014 20:35

Já se jen divím kolik energie a času věnuje tolik diskutérů názorům exota vystupujícím pod jménem Cempr. Vždyť on vyprovokuje diskuzi článkem s  naprostými bláboly a pak svými komickými příspěvky oživuje diskuzi, kterou se zřejmě baví.

Není lepší jeho výplody ignorovat?

7 0
možnosti
PS

Ľudia ako Cemper by viseli na kandelábroch ako prvý. Ľudia, ktorý sa necítia byť užitočný, cítia sa zbytočný a preto majú potrebu hovoriť iným ako majú myslieť, sú jedno z najväčších nešťastí sveta.

2 0
možnosti
PP

Tak po přečtení pár výtvorů páně Cempera, jsem se pobavil nad jeho ignorantstvím, ale o to větší potřebě fušovat do tisíce "řemesel", historiografií počínaje a právničinou konče. Nechápu, proč Idnes dělá tomuhle tvoru reklamu. Je to šašek...

5 0
možnosti
PP

Vrcholem bylo, když mě zatvrzele přesvědčoval, že spálení koránu je stejný trestný čin jako hanobení státního symbolu ČR. Když jsem mu odvětil, že to těžko a navíc hanobení státního symbolu ČR je přestupek, tak odvětil, že lžu, protože žádný takový paragraf v trestním ani občanském zákoníku nenašel.

To ho myslím vystihuje přesně.  Když něco nenajde (neví, nechápe, neumí..,), tak to buď pro něj neexistuje nebo je lež nebo (asi nejčastěji) nějaký ten rasismus, xenofobie, islamofobie či kýhočerta...;-D

6 0
možnosti
Foto

Já jo...nevadí mi jako turisté, pokud respektují naše pravidla....do bezpečnějších končin jejich bych jako turista asi i zavítal a respektoval jejich omezení, ale zde je nechci. Nepokrytě chtějí svou kulturou vytlačit tu naši. Přijde mi přirozené ji bránit. Je to naše právo. Nezcizitelné. Už stovky let. Oni tu svou brání tvrdě.;-)

10 0
možnosti
SS

Kde uboze mazete ... :-P

10 0
možnosti
Foto

K té Cemperovině se ani osobně nemám potřebu vyjadřovat. A paní Soně Karma neboli R^...Vzhledem ke zdravému rozumu se bez nějakých vytáček řadím k islámofobům...byť je ten název poněkud zavádějící, protože jakákoli fóbie je vesměs důsledkem strachu z nepoznaného. O islámu mám informací tolik, že svůj názor považuji za opodstatněný...A s naprosto jasnou hlavou říkám: NECHCI HO TU.

15 0
možnosti
BD

Minulý režim léta bojoval se žvýkačkou. Taky ji tady nechtěl. A nakonec se i vyvážela,neb byla kvalitní. A tak je to se vším.  Zvítězí to,co je kvalitnější pro společnost.V Ono to s tím islámem není vůbec tak hrozné, jak se tady píše a říká. Kapesních zlodějů je tady mnohem víc než obtěžujících muslimů a taky je tady nechceme. Tam bych začal raději.

0 9
možnosti

Každý normální člověk s trochou rozumu, který není muslimem, je zároveň islamofob. Akorát nechápu proč to všude každý označuje za nějakou špatnou vlastnost, každý kdo má trochu pudu sebezáchovy, každý kdo chce být v budoucnosti svobodným člověkem a každý kdo nechce být muslimem přece musí mít logicky odpor k islámu, pokud to z něj dělá islamofoba, budiž, ovšem není na tom nic špatného.

4 0
možnosti
BD

já jsem po mámě žid, táta mne nechal pokřtít a asi jsem tak trochu muslim. Tím se stanete, ani nevíte jak. Stačí se zamyslet nad základní filosofií islámu a když tam nenajdete nic, co by vás odpuzovalo,tak jste muslim. A já nic nenašel. Islám je založen na zodpovědnosti jednotlivce vůči sobě,Bohu a společnosti. A to se chápe špatně.

0 5
možnosti
OF

A ejhle , i křesťané Kavka, Oulický..... nevybíravé pseudovtipy z náleven 4.cenové skupiny..... chlapci, vy skončíte v pekle. 

Rv;-D

1 9
možnosti
MK

A kde skončí polští nacionalističtí nádivové?

2 1
možnosti
OF

Vaši předci psali na tabule Židům a cikánům vstup zakázán a vy teď utočíte na islám a muslimy, bez rozdílu. Úplná národní fronta, davová psychóza jako za křišťálové noci.

Sešla se tady pěkná galerka. 

Rv;-D

2 10
možnosti
MK

Jasně a největším evropským islamofoby byli dva Poláci. Michał Wołodyjowski a Jan III. Sobieski zvaný Lev z Lechistánu:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7140x
Speciál blog, ring volný pro názorové duely blogerů iDNES.cz. Není klasickým duelem tváří v tvář, spíše na jednom místě prezentuje dva odlišné názory na stejné téma.

Seznam rubrik