Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J65a16n 72H44l77e76d96í76k

2. 8. 2014 12:00

Státní ústavy jsou velmi silně přeplňovány malými romskými dětmi---- proč nezkusit, zda moderní prostředí kouzelné rodiny gayů neobjeví zatím neznámá tajemství úspěšného vychování dnes nepřizpůsobivých --zítra však už platných členů společnosti ?? Nebuďme zaostalí a přejme obětavým gayům hodně úspěchů--- všichni na tom jen vyděláme.

2 0
možnosti
RJ

Hádám, že vy budete také jeden z těch obětavých...;-D

0 2
možnosti
JD

Myslím si, že heterosexuální i homosexuální pár má mít stejnou možnost adoptovat dítě z kojeňáku či děcáku. Samozřejmě po splnění všech zákonných povinností tohoto páru. 

Chápu argumentaci lidí, kteří říkají, že pokud o nějaké dítě projeví zájem hetero i homo pár, měl by být hetero pár upřednostňován. Asi na tom i něco je. 

Ovšem jak si takovou situaci představit ve skutečnosti? 

Když nějaký homosexuální pár projeví zájem o adopci, tak se bude zkoumat zda o dotyčné dítě náhodou neprojeví zájem také pár heterosexuální? A jak se to bude zkoumat? Bude delší čekací doba? Docela rád bych od těchto argumentujících lidí věděl tu "technickou" stránku věci.

0 0
možnosti
NP

Netusim, jak si to predstavuji predkladaci navrhu zakona. Technicka stranka v soucasne dobe vypada tak, ze se nehleda dite pro rodicovsky par, ale prave naopak, pokud je dite volne pro nahradni rodicovskou peci, hleda se pro to konkretni dite nejvhodnejsi rodina. Nejdrive v ramci jeho kraje, pokud se nezadari, pak v ramci CR, pripadne i v zahranici.

0 0
možnosti
MB

Domnívám se, že existuje velké množství normálních manželských párů, které by děti rády adoptovaly, protože takoví manželé nemají z nějakých (většinou zdravotních nebo věkových) důvodů možnost mít vlastní děti. Ovšem, ne každé dítě je vhodné k adopci. Podle mého názoru adopce dětí homosexuálními páry by měla být až poslední volba. Obávám se, že takové páry by děti vychovávaly k obrazu svému (ale doufám, že se mýlím). A také nevím, s jakou vděčností by takové děti přijímaly v pozdějším věku tuto skutečnost.

3 2
možnosti
Foto

Sexuální orientaci nemůžete nikoho naučit.

8 3
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7140x
Speciál blog, ring volný pro názorové duely blogerů iDNES.cz. Není klasickým duelem tváří v tvář, spíše na jednom místě prezentuje dva odlišné názory na stejné téma.

Seznam rubrik