Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Homo ? Hetero ?

1./ M+Ž  vytvořila příroda proto a tak, aby byl zachován druh. To je PŘIROZENÉ a NORMÁLNÍ. Pokud neplodí , používají M+Ž pro uspokojení libida stejné orgány a otvory. 

2./ M+M / Ž+Ž vytvořila také příroda, je to tedy PŘIROZENÉ ale protože není možné zachování rodu, považuji to za NENORMÁLNÍ. Pokud neplodí, mohou pro uspokojení libida používat stejné orgány, ale ne otvory (samozřejmě se týká pouze M+M). Tyto jsou tedy, podle mne "kiksem"  přírody.

Tyto kombinace beru na vědomí, problém s jejich existencí nemám. 

3./ V debatách o registrovaném partnerství pan Hromada "přísahal", že registrované partnerství je pro homosexuály dostatečné a určitě nebudou požadovat více ..... Nechávám  bez komentáře.

4./ Adopce dětí homosexuály ? Spíše ne, ale nechal bych to na odbornících. Argument, že je dítěti lépe s homosexuálními "rodiči" než v domově je pro mne naprosto nedostačující. Pokud vím hetero párů se zájmem o adopci je zatím dostatek.

0 0
možnosti

P.S.: Oprava :

2./  ...Pokud neplodí ... vyřaďte, prosím.

0 0
možnosti

Lepší než být v dětském domově a v osmnácti na ulici.

2 0
možnosti

Osobně se pamatuji na svou sexualitu coby dítě dobře, i dítě sexuálně vrušují určité věci,  ta sexualita byla naprosto neutrální tedy nebyla zaměřena na žádné pohlaví.

Mám silné pochybnosti o tom jak bych dneska prosperoval kdybych měl doma namísto vzorů táty a mámy, "vzory" dvou pusinkujících se homosexuálů v kuchyni. Rv

Takovéhle pokusy dělat na dětech to je zločin.

4 2
možnosti

Ano? Vás jako dítě vzrušovali nějaké věci? A bylo to zaměřeno mimo jakékoliv pohlaví? Povídejte, svěřte se. ;-D Možná konečně zjistíme, odkud se bere ta vaše zaslepená homofobie. Neudělal vám náhodou něco zlý vysavač? 

Je dobré, že na sebe prozradíte možná víc než jste chtěl.

2 5
možnosti

Nestačím se divit ,co je tady homofobů8-oTaky  znám několik gayů a jsou to mí přátelé .A právě tak ,jako mezi heterosexuály jsou normální a pitomci ,tak to není jinak ani tady.Takže ne ,každý gay má doma pornografickou výzdobu a střelnici ,jak píše pan Brhel ,ale já znám opravdu normální bydlení a vůbec bych se nebála jim svěřit děti .Ono je to prostě o tom jací ti lidé jsou a ne ,jakou mají orientaci .Paušalizovat je velmi snadné .

3 5
možnosti

No tak jestli vy byste svěřila svého chlapečka do péče dvou homohochů tak to buď lžete nebo nemáte děti nebo trpíte ztrátou rodičovského pudu nebo snad ztrátou rozumu. 

Těžko si představit že by s něčím takovýmhle skutečný rodič při rozumu souhlasil.

5 1
možnosti

Několik mých známých bylo vychováno jedním rodičem. Bylo to na nich vidět. Je to vidět i na našem prezidentovi. Tomu také chyběl táta. Druhá máma by mu asi nepomohla. Stanovme si co je uchyl a zbytečně nerozšiřujme jejich vliv. Hlavně je nedávejme za příklad. Malé dítě by si mohlo myslet, že dva tátové v ložnici, nebo dvě mámy tamtéž je společenská norma. Fůj, to je hnusné. Jsem rád, že se teprve nenarodím. Ta představa co by mne všechno mohlo potkat mne opravdu děsí.

7 6
možnosti

A vás si rodiče brali do ložnice na noc? Se nedivím, že máte děsy.

4 5
možnosti

Faktem je, že terčem posměchu se dítě stává z mnoha důvodů - ať je to jiná národnost rodičů nebo třeba nemajetnost, nemoc či jakékoli jiné omezení. Dva tatínci (ev. dvě maminky) nám dneska přijdou divné, ale co nám divné nepřijde? Doba se tak divně a dramaticky mění, že se může stát, že zrovna tenhle pojem bude za chvíli běžný... vždyť jak je to dlouho, co se mohlo na veřejnosti promluvit o své sexualitě otevřeně? A ač mi to zrovna dvakrát pod nosem nevoní, přiklonila bych se pouze k jedinému: aby dítku byla vysvětlena pravda.Děti totiž pravdu přijímají velice snadno - snáz, než my dospělí, často dramatici. Děti totiž svou pravdu znají, jen dospělí maskují. A pak už je fuk, jestli to jsou dvě mámy nebo dva tátové - pokud je dítě milované a má bezpečný domov - pak není co řešit.... ( teď jsem zvědavá, kolika kameny dostanu do hlavy :))))

5 4
možnosti

"Chtějí se české děti narodit?"

Stejná logika. Dítě bohužel o ničem nerozhoduje.

2 2
možnosti

Já jsem jedno takové enfant terrible. A odpovědně mohu říci, že bych adaptován gayi být nechtěl ;-D

5 1
možnosti

já myslím, že vás adaptovat nikdo nechce. ;-D

3 5
možnosti

tipuju, že  horší než moji rodiče by nebyli, takže: v klidu.

1 1
možnosti
Foto

Domnívám se, že stát by do adopce neměl zasahovat.  Tedy mělo by to být jen záležitostí toho kdo chce dítě k adopci dát, komu ho dá.

2 1
možnosti

No to sice ano, ale máte asi namysli rodiče a tady se jedná o případy, kdy děti už rodiče z nějakých důvodů nemají. A úřednici bych už taková práva nedával.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7140x
Speciál blog, ring volný pro názorové duely blogerů iDNES.cz. Není klasickým duelem tváří v tvář, spíše na jednom místě prezentuje dva odlišné názory na stejné téma.

Seznam rubrik