Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Připadá mi zvláštní, že se zde vyjadřujeme k něčemu, o čem byly napsány stovky knih a studií, na základě dvou krátkých blogů, resp. jednoho od pana Olšera. Pan Olšer není ani historik a bohužel už ani není objektivní "novinář", pokud jím kdy vůbec byl. Spíš to dle jeho některých jeho textů vypadá, že nenávidí Poláky - a vlastně všechno kolem sebe.

3 0
možnosti
Foto

"Tupec" není antonymum (opozitum) výrazu "bezva chlap". Takže to "nebo" jaksi není na místě. 

Každopádně Stalin patří k osobám, bez nichž by se lidstvo jistě rádo obešlo (t.j. raději, kdyby nikdy nebyli).

2 0
možnosti
Foto

Ano, ale v tom případě by se třeba také muselo to lidstvo obejít bez Poláků, Čechů, Slováků a Židů atd.

0 0
možnosti

Vyber tupec nebo bezva chlap opet hovori za vse. Opravdu se vam podaril.

0 1
možnosti

Nejhorsi je to ze v Kremlu zas sedi pan ktery Stalina obdivuje ba dokonce premyslel zase pojmenovat mesto u Volhy Stalingrad.

5 1
možnosti
Foto

Vážení, bezva chlap by se v čele žádného státu neudržel ani minutu. Spíše se jedná o to, zda vraždil přiměřeně, nebo nepřiměřeně okolnostem, v němž se ten dotyčný stát vyvíjel.

4 3
možnosti

P19a56v36e26l 49K71r70á36l

10. 11. 2014 14:00

co na to říct stalinistovi Řezníkovi.Vraždit se snad nemá vůbec vědomě a úmyslně.Pokud by se tohoto Stalin držel,tak by komunismus a SSSR mohl padnout se Stalinem,ale likvidace opozice bylo jediné možné řešení,jak udržet komanče u moci

1 0
možnosti

Ze Nemecko rozpoutalo druhou svetovou valku? Tu preci Nemecku vyhlasila Anglie. Do Polska preci odjeli nemecti vojaci jen na dovolenou. Jen omylem si s sebou vzali zbrane Abs polakum poskytli humanitarni pomoc. Byli jen trochu naivni a tak si ponechali veskera poznavaci znameni. 

Nemci holt nejsou tak chytri Jakob nasi vychodni bratri.

5 0
možnosti

P26a92v48e89l 65K16r77á40l

10. 11. 2014 13:03

Pan Olšer byl mockrát chycen při vědomé lži a překrucování historických faktů tak,aby odpovídali jeho vidění světa.Pan Mazal má v lehké nepřesnosti,ale co byl Stalin nechám na posouzení každého.Za mě byl sebestředný narcis s božským komplexem,zodpovědný za víc životů než sám arcizloun Hitler.

7 0
možnosti
Foto

Oba byli gauneři a naštěstí se plány obou zhatily a jejich impéria zanikla :-)

Žel mají jejich metody následovníka a to za Hitlera anšlus Krymu a za Stalina zábor Ukrajiny. Spekulujte o různých teoriích, současná fakta mluví jasně ;-)

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS